Hugo Weaving

Hugo Weaving

Doğum Bilgisi

4 Nisan 1960

Yaş

60


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ölümcül Makineler 7 Aralık 2018
UIP 314.951 4.826.625
Savaş Vadisi 25 Kasım 2016
Pinema 32.848 462.509
Düşlerin Terzisi 6 Kasım 2015
Bir Film 27.089 438.921
Pinema 8.640 106.010
Warner Bros. 1.647.727 20.116.916
Dönüş 14 Kasım 2014
M3 Film 450 5.174
Warner Bros. 1.064.089 12.475.206
Bulut Atlası 26 Ekim 2012
Chantier 267.181 3.224.182
UIP 204.032 2.030.716
UIP 646.540 6.859.258
Kurt Adam 19 Şubat 2010
UIP 115.808 1.170.169
UIP 347.065 2.845.560
Transformers 6 Temmuz 2007
UIP 409.055 3.227.582
V 31 Mart 2006
Warner Bros. 123.495 892.125
Warner Bros. 1.252.640 7.489.418
Matrix Revolutions 7 Kasım 2003
Warner Bros. 912.178 5.379.487
Matrix Reloaded 16 Mayıs 2003
Warner Bros. 1.470.316 7.738.646
Warner Bros. 1.459.205 6.520.784
Warner Bros. 1.759.705 5.902.157
Matrix 3 Eylül 1999
Warner Bros. 1.354.812 2.108.063
Bebe 24 Mayıs 1996
UIP - -
Standard Film - -