Peter Jackson'ın kaleme aldığı Mortal Engines'tan Türkçe altyazılı yeni fragman!

3.210 Gösterim
6 Haziran 2018 10:45
Peter Jackson'ın kaleme aldığı Mortal Engines'tan Türkçe altyazılı yeni fragman!

Distopik bir geleceğin anlatıldığı Mortal Engines'ın yönetmen koltuğunda Christian Rivers oturuyor.


Adlı aynı roman serisinin ilk kitabından uyarlanan Mortal Engines (Ölümcül Makineler)'ın senaryosunu Peter Jackson, Philippa Boyens ve Fran Walsh beraber kaleme alırken filmin yönetmenliğini Jackson'ın birçok kez beraber çalıştığı Oscar Ödüllü görsel efekt sanatçısı Christian Rivers üstleniyor. Hugo Weaving, Hera Hilmar ve Robert Sheehan'ın başrolleri paylaştığı Ölümcül Makineler'in konusu ise şöyle: 

 

Medeniyetin bir felaketle yok oluşundan binlerce yıl sonra insanlık adapte olmuş ve yeni bir yaşam biçimi gelişmiştir. Şimdi yeryüzünde, hareket eden devasa şehirler dolaşmakta, daha küçük kasabaları acımasızca yağmalamaktadırlar. Yürüyen büyük şehirlerden Londra’nın Alt Tabakası’ndan gelen Tom Natsworthy, tehlikeli kaçak Hester Shaw ile karşılaştıktan sonra kendisini hayatta kalmak için savaş verirken bulur. Yolları asla kesişmemesi gereken iki zıt karakter geleceğin akışını değiştirecek olan beklenmedik bir ittifak kurar.

Kadrosunda Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide ve Stephen Lang gibi isimlerin yer aldığı Ölümcül Makineler, 14 Aralık 2018 tarihinde ülkemizde vizyona girecek. Filmden yayınlanan Türkçe altyazılı yeni fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.