Pedro Almodóvar, yeni filmi Dolor y gloria için Penélope Cruz ve Antonio Banderas ile yeniden bir araya geliyor!

3.911 Gösterim
17 Nisan 2018 16:55
Pedro Almodóvar, yeni filmi Dolor y gloria için Penélope Cruz ve Antonio Banderas ile yeniden bir araya geliyor!

Usta sinemacı Pedro Almodóvar, bu yıl içerisinde çekimlerine başlayacağı yeni filmi Dolor y gloria'da büyük kariyerlerinin başlangıcını yönetmenin filmlerinde gerçekleştiren ünlü oyuncular Penélope Cruz ve Antonio Banderas ile yeniden bir araya gelecek.


Pedro Almodóvar ile kardeşi Agustín Almodóvar'ın yapım şirketi tarafından finanse edilecek olan Dolor y gloria'nın kadrosu netleşmeye başladı. Variety'nin haberine göre Pedro Almodóvar, kendi filmlerinde parladıktan sonra Hollywood'a geçiş yapan iki önemli oyuncu Penélope Cruz ve Antonio Banderas ile tekrardan aynı projede yer alacak. Almodóvar ile son olarak İçinde Yaşadığım Deri (La piel que habito) filminde birlikte çalışan Antonio Banderas ile Basklı oyuncu Asier Etxeandía filmin başrollerinde yer alacak. Yönetmenin Çıplak Ten (Carne trémula), Annem Hakkında Her Şey (Todo sobre mi madre), Dönüş (Volver) gibi filmlerinde yer alan Penélope Cruz ile Mujeres al borde de un ataque de "nervios" başta olmak üzere birden fazla yapımda usta sinemacıyla birlikte çalışan Julieta Serrano ise filmde yan karakterlere hayat verecek.

Son olarak Julieta filmiyse seyirci karşısına çıkan Pedro Almodóvar'ın, artık hayatının son düzlüğüne girmekte olan bir yönetmenin, ilk aşklarından varoluşsal sıkıntılarına geçmişinde yaşadıklarından içindeki sonsuz boşluk hissiyatına kadar yaşamında iz bırakan birçok mevzunun derinlemesine yer alacağı bir hikâye olarak betimlediği filmin çekimlerine temmuz ayı içerisinde başlanması planlanıyor. 

 

Penélope Cruz son olarak Asghar Farhadi'nin çektiği Todos lo saben'le Cannes'da yer alacak. Antonio Banderas ise Genius dizisinde Pablo Picasso'ya hayat veriyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.