Pedro Almodóvar'ın Penélope Cruz ve Antonio Banderas'ın başrolünde yer aldığı yeni filmi Dolor y gloria'dan ilk fragman!

5.397 Gösterim
31 Ocak 2019 13:25
Pedro Almodóvar'ın Penélope Cruz ve Antonio Banderas'ın başrolünde yer aldığı yeni filmi Dolor y gloria'dan ilk fragman!

Pedro Almodóvar'ın Penélope Cruz ve Antonio Banderas'ın başrolünde yer aldığı yeni filmi Dolor y gloria'dan ilk fragman yayınlandı.


Son olarak 2016 yapımlı Julieta ile seyircisinin karşısına çıkan usta yönetmen Pedro Almodóvar, yeni filmi Dolor y gloria (Acı ve Zafer)'da artık hayatının belli bir dönemini geride bırakmış olan yönetmen Salvador Mallo'nun ilk aşkından bugünkü ilişkilerine, geçmişten bugüne yaptığı tüm tercih ve yaşamında iz bırakan olayların ruhunda büyük bir gürültü yaratarak şimdiki hikâyesini etkilemesini konu ediniyor. Filmin başrollerini kendi kariyerlerinin ilk adımlarını Almodóvar'la atmış ve zaman içerisinde usta sinemacının fetiş oyuncuları arasında zirveye yerleşmiş olan iki isim, Antonio Banderas ve Penélope Cruz paylaşıyor.

Geçmişin ağırlığıyla yaşanan bugünde sürekli kendiyle ve çevresiyle hesaplaşma halinde olan karakterlerden yönetmenin tarzını yansıtan sıcak pastel renk paletlerinin arkaplanı oluşturması gibi Almodóvar sinemasının kendine has birçok özelliğini elifi elifine yansıtan Dolor y gloria'nın kadrosunda Banderas ve Cruz'un yanı sıra Julieta SerranoCecilia Roth ve Asier Etxeandia gibi isimler yer alıyor. Pedro Almodóvar'ın yönetmen ve senaristliğini üstendiği Dolor y gloria, 22 Mart 2019 tarihinde İspanya'da vizyona girecek. Filmden yayınlanan ilk fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.