Pasifik Savaşı: İsyan'dan Türkçe altyazılı yeni bir fragman yayınlandı

4.547 Gösterim
25 Ocak 2018 12:00
Pasifik Savaşı: İsyan'dan Türkçe altyazılı yeni bir fragman yayınlandı

John Boyega'nın başrolünde yer aldığı Pasifik Savaşı: İsyan (Pacific Rim Uprising) filminden Türkçe altyazılı yeni fragman yayınlandı.


Şu sıralar The Shape of Water ile ödül sezonuna damga vuran Guillermo Del Toro'nun 2013 yılında yönettiği Pasifik Savaşı (Pacific Rim) ile başlayan Jaeger'lerin dünyayı istila etmeye çalışan canavarlara karşı mücadelesi, devam filmi Pasifik Savaşı: İsyan ile devam ediyor. İlk filmde bu mücadeleyi yöneten general Stacker Pentecost'un (Idris Elba), uzun süredir ortalarda görünmeyen, bir Jaeger savaşçısı olma adına potansiyeli yüksek fakat aykırı oğlu Jake olarak seriye dahil olan John Boyega'nın başrolünde yer aldığı filmden yeni bir fragman yayınlandı.

Mako Mori'nin (Rinko Kikuchi), babasının mirasına yaraşır bir şekilde Jaeger pilotu olması için yeni bir şans verdiği Jake ile bu yolda onunla birlikte olan arkadaşlarının mücadelesini anlatacak olan filmin oyuncu kadrosunda ayrıca  Scott EastwoodRinko KikuchiCailee Spaeny ve Charlie Day gibi isimler yer alıyor. Steven S. DeKnight'ın yönetmenliğini üstlendiği film, 23 Mart 2018 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.