Scott Eastwood

Scott Eastwood

Doğum Bilgisi

21 Mart 1986

Yaş

34


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP Türkiye 230.319 3.220.846
Bas Gaza 11 Ağustos 2017
Chantier 36.239 402.397
Hızlı ve Öfkeli 8 13 Nisan 2017
UIP Türkiye 2.656.286 31.761.048
Gecenin Kanunu 3 Şubat 2017
Warner Bros. Türkiye 20.536 308.500
Snowden 6 Ocak 2017
Bir Film 56.061 809.261
Warner Bros. Türkiye 956.706 12.002.722
Seninle Bir Ömür 29 Mayıs 2015
TME Films 38.647 424.638
Fury 24 Ekim 2014
Pinema 248.803 3.208.996
Teksas Katliamı 3D 19 Nisan 2013
Tiglon 46.691 506.936
Yenilmez 26 Şubat 2010
Warner Bros. Türkiye 15.565 179.663
Gran Torino 6 Mart 2009
Warner Bros. Türkiye 35.388 352.597
Warner Bros. Türkiye 19.474 177.445