Ozark'ın final sezonunun yayın tarihi belli oldu

7.198 Gösterim
20 Ekim 2021 14:18
Ozark'ın final sezonunun yayın tarihi belli oldu

Netflix, Ozark'ın son sezonu olacak dördüncü sezonunun ilk kısmının 21 Ocak 2022'de yayınlanacağını paylaştığı videoyla duyurdu.


Temmuz 2017'de yayınlanmaya başlanan Ozark, bir finans danışmanı olan Martin Byrde'ün ailesiyle beraber, müşterisi olan bir uyuşturucu kaçakçısına para aklamak için Chicago'dan Missouri'deki Ozark adında uzak bir kasabaya taşınmak zorunda kalması ve burada işlerin beklediği gibi gitmemesi sonucu yaşananları anlatıyor.

 

Dizide, Byrde ailesinin ebeveynleri Martin ve Wendy'ye sırasıyla Jason Bateman ve Laura Linney, çocuklar Charlotte ve Jonah'a ise Sofia Hublitz ve Skylar Gaertner hayat veriyor. Oyunculara, dizideki diğer önemli karakterler Ruth Langmore, Darlene Snell, Wyatt Langmore'u canlandıran Julia Garner, Lisa Emery ve Charlie Tahan gibi isimler eşlik ediyor. Dizinin üçüncü sezonu geçtiğimiz yıl mart ayında yayınlandıktan sonra kasım ayında dördüncü sezon çekilmeye başlanmış ve 8 Ekim 2021'de çekimler tamamlanmıştı.

 

İlk üç sezonu onar bölümden oluşan dizinin 14 bölümlük final sezonunun 7 bölümlük ilk kısmının yayın tarihinin açıklandığı, "Para, özünde bir insanın seçimlerinin ölçüsüdür." cümlesiyle başlayan duyuru videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.