Ozark'ın final sezonundan fragman yayınlandı

2.342 Gösterim
7 Ocak 2022 14:09
Ozark'ın final sezonundan fragman yayınlandı

Ozark'ın finalini yapacak olan 4. sezondan fragman yayınlandı. Final sezonunun ilk kısmı, 21 Ocak'tan itibaren Netflix'te olacak.


Mart 2020'de yayınlanan nefes kesen 3. sezonun üstünden nerdeyse 2 yıl geçen Ozark'ın, 21 Ocak'tan itibaren izleyiciyle buluşacak 4. sezonundan fragman yayınlandı. Yedişer bölümlük iki kısım halinde yayınlanacak yeni sezon, dizinin finalini yapacak. 4. sezonun kalan 7 bölümünün de yine 2022'de ama henüz net olarak belli olmayan bir tarihte yayınlanması bekleniyor.

 

Ozark, Jason Bateman'ın canlandırdığı bir finans danışmanı olan Martin Byrde'ün, müşterisi olan bir uyuşturucu kaçakçısının parasını aklamak için Laura Linney'nin hayat verdiği eşi Wendy ve Sofia Hublitz ile Skylar Gaertner tarafından oynanan çocukları Charlotte ile Jonah'la birlikte Ozark adlı küçük bir kasabaya taşınmak zorunda kalması ve burada işlerin beklediği gibi gitmemesi sonucu yaşananları anlatıyor. Dizide bu dört oyuncunun yanı sıra Julia Garner, Lisa Emery, Charlie Tahan, Felix Solis gibi isimler önemli roller üstleniyor.

 

Yeni sezon fragmanında; kasabada kartelin isteği dışında gelişen uyuşturucu üretimi nedeniyle iplerin gerildiği ve Navarro Karteli'nde statüleri yükselen Byrde çiftinin FBI'la anlaşma yapmak isteyen Omar Navarro için aracılık yaptığı görülüyor. Ailenin küçük oğlu Jonah'nın hikâyenin kilit isimlerinden olacağının ipucunu veren 4. sezonun fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.