Oscar Isaac'li yeni Marvel dizisi Moon Knight'tan fragman yayınlandı

6.035 Gösterim
18 Ocak 2022 10:50
Oscar Isaac'li yeni Marvel dizisi Moon Knight'tan fragman yayınlandı

Oscar Isaac'in başrolünde yer aldığı Marvel dizisi Moon Knight'tan poster ve fragman yayınlandı. Dizi, 30 Mart'tan itibaren Disney+'ta yayında olacak.


Projesi ilk kez 2019'da duyurulan fakat pandemi nedeniyle birçok defa ertelenen, Disney+'ın çoklu kişilik bozukluğu yaşayarak Mısır ay tanrısının seçilmişi olarak hayatına devam eden eski bir ABD ordu mensubu ve paralı asker olan Marc Spector'a odaklanan Marvel dizisi Moon Knight'tan fragman yayınlandı. Altın Küre ödüllü oyuncu Oscar Isaac'in, Doug Moench ve Don Perlin tarafından yaratılıp ilk kez 1975'te Werewolf by Night'ta boy gösteren Marc Spector'a hayat vereceği dizi, 30 Mart'tan itibaren izleyiciyle buluşacak. 

 

Dizide, Marc Spector ile aynı vücudu paylaştığını keşfeden hediyelik eşya dükkanı çalışanı Steven Grant rolündeki Oscar Isaac'e; Midnight Man'i (Anton Mogart) oynayan Gaspard Ulliel, bir tarikat liderini canlandıran Ethan Hawke ve May Calamawy gibi oyuncular eşlik edecek. Justin Benson, Mohamed Diab ve Aaron Moorhead'in yönetmen koltuğunu paylaştığı dizinin yazarı ve geliştiricisi ise The Umbrella Academy ve Fantastic Four'un senaristlerinden Jeremy Slater.

 

İlk sezonu 6 bölümden oluşacak ve 30 Mart tarihinden itibaren Disney+'ta gösterimde olacak Moon Knight'tan yayınlanan poster ve fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Comingsoon

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.