Oscar Isaac'li Moon Knight dizisinden yeni bir fragman yayınlandı

3.251 Gösterim
14 Şubat 2022 09:24
Oscar Isaac'li Moon Knight dizisinden yeni bir fragman yayınlandı

Başrolünde Oscar Isaac'in yer aldığı Marvel dizisi Moon Knight'tan yeni poster ve fragman yayınlandı. 6 bölümden oluşacak olan mini dizi, 30 Mart'tan itibaren Disney+ ekranlarında izleyiciyle buluşacak.


Doug Moench ve Don Perlin tarafından yaratılıp ilk kez 1975'te Werewolf by Night'ta boy gösteren Marvel karakteri Marc Spector'ı merkezine alacak olan Moon Knight dizisinden yeni bir fragman yayınlandı. Oscar Isaac'in çoklu kişilik bozukluğu yaşayarak Mısır ay tanrısının seçilmişi olarak hayatına devam eden eski bir ABD ordu mensubu ve paralı asker Marc Spector'a hayat verdiği dizi, 6 bölümden oluşacak ve 30 Mart'tan itibaren Disney+ üzerinden izleyiciyle buluşacak.

 

Geçtiğimiz ay bir kayak merkezinde geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitiren Fransız oyuncu Gaspard Ulliel dizide Midnight Man'i (Anton Mogart) oynamıştı. Ulliel ve Isaac'in yanısıra Moon Knight'ın kadrosunda, tarikat lideri Arthur Harrow'a hayat veren Ethan Hawke, Layla karakterini canlandıran May Calamawy ve Donna karakterini oynayan Lucy Thackeray gibi isimler bulunuyor. Jeremy Slater'in yazıp geliştirdiği dizinin yönetmenliğini Justin Benson, Mohamed Diab ve Aaron Moorhead yapıyor.

 

30 Mart'ta Disney+ ekranlarında başlayacak olan 6 bölümlük mini dizi Moon Knight'tan yayınlanan poster ve fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.