Only Murders in the Building'in 2. sezonundan teaser yayınlandı

3.954 Gösterim
28 Mart 2022 16:31
Only Murders in the Building'in 2. sezonundan teaser yayınlandı

Hulu'nun Selena Gomez, Steve Martin ve Martin Short'u bir araya getiren dizisi Only Murders in the Building'in 2. sezonundan teaser yayınlandı. Cara Delevingne'in kadroya katılacağı yeni sezon, 28 Haziran'dan itibaren ekranlarda olacak.


Selena Gomez, Steve Martin ve Martin Short'un canlandırdığı gerçek suç podcast'lerine takıntılı olan üç komşunun, binalarında gerçekleşen bir şüpheli ölümü araştırırken kendi podcast'lerini yapmaya karar vermesiyle yaşananları konu alan Hulu dizisi Only Murders in the Building'in 2. sezonundan teaser yayınlandı. Yeni sezon, 28 Haziran'da izleyiciyle buluşacak. 

 

İlk sezon finalinde çözdükleri davayı kutlarken kendilerini başka bir cinayetin zanlısı olarak bulan Mabel Mora, Charles-Haden Savage ve Oliver Putnam yeni sezonda isimlerini temize çıkarmak için ter dökecek. İkinci sezonda, Cara Delevingne hikâyeye yeni girecek Alice karakterine hayat verirken, Amy Schumer konuk oyuncu olarak kendisinin bir versiyonunu oynayacak. Bu oyunculara Mabel'in arkadaşı Oscar'a hayat veren Aaron Dominguez ile Da’Vine Joy Randolph, Tina Fey, Jackie Hoffman, Nathan Lane, James Caverly gibi oyuncular eşlik ederken, yaşanan yeni ölümü araştıracak olan dedektifi canlandıracak Michael Rapaport kadroya katılan bir başka yeni isim olacak.

 

Only Murders in the Building'in 28 Haziran'da başlayacak 2. sezonundan yayınlanan teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.