Michael Rapaport

Michael Rapaport

Doğum Bilgisi

20 Mart 1970

Yaş

50


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Sully 9 Eylül 2016
Warner Bros. Türkiye 175.055 2.517.294
Aşk Doktoru 18 Mart 2005
Warner Bros. Türkiye 162.213 1.179.136
Dr. Dolittle 2 31 Ağustos 2001
Özen Film 179.284 462.440
Onurlu Bir Adam 9 Mart 2001
Özen Film 93.898 231.606
Ufak Sahtekarlıklar 27 Ekim 2000
Warner Bros. Türkiye 18.413 48.296
Mavi Korku 26 Kasım 1999
Warner Bros. Türkiye 444.686 709.890
Günlük 11 Eylül 1998
Pinema 54.853 54.928
Metro 4 Nisan 1997
UIP Türkiye - -
Sevimli Fahişe 24 Mayıs 1996
Warner Bros. Türkiye - -
Çılgın Romantik 3 Şubat 1995
Özen Film - -