Steve Martin

Steve Martin

Doğum Bilgisi

14 Ağustos 1945

Yaş

74


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP 72.645 815.675
Pembe Panter 2 17 Nisan 2009
Warner Bros. 53.028 492.831
Pembe Panter 24 Mart 2006
Özen Film 174.280 1.183.665
Sürüsüne Bereket 12 Mart 2004
Özen Film 56.046 314.695
Warner Bros. 162.248 964.067
UIP 43.974 258.307
Aman Doktor!.. 18 Nisan 2003
Özen Film 13.935 72.242
Çatlak Yönetmen 8 Ekim 1999
UIP 246.981 452.223
Taşralılar 23 Temmuz 1999
UIP 45.803 83.487
Çavuş Bilko 5 Temmuz 1996
UIP - -
Gelinin Babası 2 8 Mart 1996
UIP - -
Kaderin Cilvesi 3 Mart 1995
UIP - -
Yatağımdaki Kız 13 Kasım 1992
UIP - -
Gelinin Babası 5 Haziran 1992
Warner Bros. - -
Şehrin Kalbi 17 Nisan 1992
Özen Film - -
L.A.Story 11 Ekim 1991
Özen Film - -
Mavi Cennetim 26 Nisan 1991
Warner Bros. - -
Çılgın Aile 28 Aralık 1990
UIP - -
Kirli Çürük ve Adi 25 Mayıs 1990
Standard Film - -