Ödül sezonunun öne çıkan yapımlarından Women Talking'den fragman yayınlandı

2.054 Gösterim
11 Ekim 2022 14:02
Ödül sezonunun öne çıkan yapımlarından Women Talking'den fragman yayınlandı

Miriam Toews imzalı aynı isimli çok satan kitaptan uyarlanan Women Talking'den fragman yayınlandı. Frances McDormand, Jessie Buckley, Claire Foy ve Rooney Mara gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı, şimdiden Oscar'ın öne çıkabilecek yapımlarından biri olarak gösterilen film, 17 Mart 2023'te ülkemizde gösterime girecek.


2018 yılında çok satanlar listesinde yer alan ve New York Times, NPR gibi birçok yayının yılın en iyi kitapları listelerinde kendine yer bulan Miriam Toews imzalı Women Talking, bir adada izole dinî bir kolonide yaşayan kadınların, komünde yer alan erkeklerin dini kisveler altında cinsel saldırılarda bulunması sonrası kolonideki hayatı sorgulamaya başlamalarını konu ediniyor.

 

Ünlü bir oyuncu olduktan sonra sanat kariyerini yönetmenliğe kıran ve Away From Her, Take This Waltz ile Stories We Tell gibi yapımlarla adından bir yönetmen olarak söz ettiren Sarah Polley'nin on yıl aradan sonra gelen uzun metraj filmi Women Talking'de, Rooney Mara, Claire Foy, Jessie Buckley, Frances McDormand, Ben Whishaw, Judith Ivey, Sheila McCarthy gibi isimler yer alıyor.

 

Telluride Film Festivali'nde prömiyerini yaptıktan sonra Toronto'da gösterilen ve 10 Ekim itibarıyla New York Film Festivali'nde izleyiciyle buluşan Women Talking, aldığı son derece olumlu eleştiriler, seyirciden gördüğü ilgiyle ödül sezonunda adından sıkça bahsettirecek bir yapım olarak gösteriliyor. Filmin Türkiye için vizyon tarihi ise 17 Mart 2023.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.