Now TV yeni sezon tanıtım filmini yayınladı

623 Gösterim
24 Eylül 2024 17:05
Now TV yeni sezon tanıtım filmini yayınladı

Now TV yeni sezon tanıtım filmini yayınladı. Kanal, geçtiğimiz sezondan devam eden Kızıl Goncalar, Kirli Sepeti ve Yabani; bu sezon başlayan Leyla ve Kötü Kan'ın yanı sıra Aşk Evlilik Boşanma, Gizli Bahçe ve Şakir Paşa Hanedanı dizilerini bu tanıtımla duyurdu.


Geçtiğimiz sezonun en çok izlenen dizilerinden Kızıl Goncalar başta olmak üzere yeni sezona 10'u aşkın sayıda dizi hazırlayan Now TV tanıtım filmi yayınladı. Part konseptli tanıtım filminde, Leyla'dan Şakir Paşa Hanedanı'na kanalın yeni sezonda yayınlamayı planladığı dizilerin başrol oyuncuları yer alıyor.


Now TV yeni sezona Ertan Saban ve Damla Sönmez'in başrolü paylaştığı Kötü Kan dizisiyle başladı. Cuma akşamları ekranlara gelen dizi, öldürülen eşinin intikamını almak isterken tehlikeli bir mafya grubuyla başı derde giren Kartal'ın hikâyesine odaklanıyor.


Kanalın yeni sezondaki diğer yeni dizisi Leyla: Hayat...Aşk...Adalet ikinci bölümünde yaklaşık bir puan artışla dikkat çekti. Brezilya tarihinin en çok izlenen dizilerinden Avenida Brasil'in yerli uyarlaması olan Leyla dizisinde başrolleri Gonca Vuslateri, Cemre Baysel ve Alperen Duymaz üstleniyor. Usta yönetmen Hilal Saral ile Ay Yapım'ı tekrardan bir araya getiren dizi, kendisini yıllar önce çöplüğe bırakan üvey annesinden intikam almak isteyen Leyla'nın hikâyesini konu ediniyor.


Now TV gelecek programda ilk olarak Gizli Bahçe dizisini yayınlamayı planlıyor. Murat Yıldırım ile Ebru Şahin'i bir araya getiren dizi, ülkenin en zengin mimarlarından Demir'in abisinin vefatı üzerine yeğeni Memo'yu almak için eskort olduğunu düşündüğü yengesi Nazlı ile arasındaki mücadeleye odaklanıyor.


Kanalın bir diğer uyarlaması Aşk Evlilik Boşanma sete çıktı. Üç sezon toplamda 48 bölüm yayınlanan, Kore yapımı Love (ft. Marriage and Divorce)'un yerli uyarlaması olan dizi Bennu Yıldırımlar, Müjde Uzman ve Melisa Şenolsun'u bir araya getiriyor. Dizi, evli olmalarına rağmen gerçek aşkı arayan üç kadının hikâyesine odaklanıyor.


Now TV'nin resmi olarak duyurduğu son yeni dizisi ise Şakir Paşa Hanedanı. Kadın dizisinin senaristi Hande Altaylı'nın dört yıl aradan sonra ekranlara dönüşünü müjdeleyen dizi, Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ları Vahide Perçin ve Meryem Uzerli'yi bir araya getiriyor. Yüksek bütçesiyle dikkat çeken dizi, 1912 yılında aralarında Halikarnas Balıkçısı adıyla Bodrum’u bugünkü ününe kavuşturan Cevat Şakir Kabaağaçlı, modern resmin ustası Fahrelnisa Zeid, ilk Türk gravür sanatçısı Aliye Berger ve ilk Türk seramik sanatçısı Füreya Koral’ın da olduğu Şakir Paşa Ailesi'nin sıra dışı yaşamları ve ilişkilerini konu ediniyor.


Now TV'nin geçtiğimiz sezondan ise üç dizisi devam ediyor. Halit Özgür Sarı'nın başrolünde yer aldığı Yabani cumartesi; Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun'un başrolleri paylaştığı Kirli Sepeti pazar akşamları ekranlara geliyor. Geçtiğimiz sezonun en çok izlenen dizilerinden Kızıl Goncalar'ın ise 30 Eylül'den itibaren pazartesi akşamları ekranlara gelmesi planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.