No Time to Die, Uncharted, Last Night in Soho, Ghostbusters: Afterlife gibi filmlerin vizyon tarihi bir kez daha ertelendi

3.908 Gösterim
22 Ocak 2021 11:25
No Time to Die, Uncharted, Last Night in Soho, Ghostbusters: Afterlife gibi filmlerin vizyon tarihi bir kez daha ertelendi

Nisan 2020'de gösterimi planlanan fakat pandemi sonrası birçok kez ertelenen yeni James Bond filmi No Time to Die'ın vizyon tarihi bir kez daha ertelendi. Akabinde ertelenenler kervanına Ghostbusters: Afterlife, Uncharted, Last Night in Soho gibi filmler de katıldı. 


3 Nisan 2020'de vizyona girmesi planlanan fakat Mart 2020'de Çin'de başlayan Covid-19 salgınının pandemiye dönüşmesi sonrası günümüze kadar birçok kez ertelenen Ölmek İçin Zaman Yok (No Time to Die) filmi bir kez daha ileri bir tarihe alındı.

 

Pandemi süreci sonrası orijinal tarihinden tam bir yıl sonra, 2 Nisan 2021'de gösterimi planlanan yeni James Bond filmi, stüdyoların pandemi etkilerinden kaçmak için şu an için güvenli liman olarak gördüğü sonbahara, tam gün olarak vermek gerekirse 8 Ekim 2021'e ertelendi.

 

Kısa bir süre önce Hollywood'da yeni bir erteleme dalgasının başlayabileceği ve No Time to Die'ın da ertelenebilecek yapımlardan biri olduğu konuşulmuştu. No Time to Die gibi yapımların ertelenmesi bir domino etkisi yaratmaya başladı bile. Sony; Cinderella'yı 16 Temmuz'a, Peter Rabbit 2'yu 11 Haziran'a, Ghostbusters: Afterlife'ı 11 Kasım'a, 16 Temmuz 2021'de gösterimi planlanan Uncharted'ı ise 11 Şubat 2022'ye erteledi. Universal ise Nobody'yi 26 Şubat'tan 2 Nisan'a, Last Night in Soho'yu 23 Nisan'dan 22 Ekim'e, Bios'u ise 16 Nisan'dan 13 Ağustos'a erteledi.

 

Kaynak: Variety, Yahoo

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.