Nicolas Winding Refn'in Copenhagen Cowboy dizisinden tanıtım yayınlandı

1.981 Gösterim
5 Eylül 2022 16:12
Nicolas Winding Refn'in Copenhagen Cowboy dizisinden tanıtım yayınlandı

Nicolas Winding Refn'in Netflix için hazırladığı Copenhagen Cowboy dizisinden tanıtım yayınlandı. Dizinin bu yılın sonlarında Netflix'te ekrana gelmesi bekleniyor.


Nicolas Winding Refn'in dünya prömiyerini 9 Eylül'de Venedik Film Festivali'nde yapacak olan Netflix orijinal dizisi Copenhagen Cowboy'dan tanıtım yayınlandı. Uzun süren tutsaklığın ardından yeni bir başlangıç yaparak adalet aramak ve intikam almak için Kopenhag'ın suç dünyasında bir yolculuğa çıkan genç kahraman Miu'ya odaklanan dizi, 6 bölümden oluşacak ve bu yılın sonlarında henüz net olarak açıklanmayan bir tarihte ekranlarda olacak.

 

Kariyerinin başlarında Pusher üçlemesini çektiği Danimarka'ya yıllar sonra yönetmen olarak geri dönen Nicolas Winding Refn'in yeni dizisinin kadrosunda kızı Lola Corfixen'in yanı sıra Angela Bundalovic, Zlatko Buric, Andreas Lykke Jørgensen, Jason Hendil-Forssell, Li Ii Zhang, Dragana Milutinovic, Mikael Bertelsen ve Mads Brügger gibi isimlerin yer alıyor.

 

Danimarkalı yönetmen, Ryan Gosling'in başrolü üstlendiği Sürücü (Driver)'yü çektikten sonra yine ünlü oyuncuyla Bangkok'ta geçen gerilim filmi Sadece Tanrı Affeder (Only God Forgives)'e imza atmış, 2016'da Elle Fanning'in Los Angeles'ta hevesli bir modeli canlandırdığı Neon Şeytan (The Neon Demon)'ı çekmiş ve son olarak Miles Teller'ın Kaliforniya'da yas tutan bir polisi canlandırdığı Amazon Prime Video dizisi Too Old to Die Young'ı yönetmişti.

 

Copenhagen Cowboy dizisinden yayınlanan tanıtıma ve görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline, Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.