Elle Fanning

Elle Fanning

Doğum Tarihi

9 Nisan 1998

Yaş

23


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
18.10.2019 ₺4.953.500 248.989
30.08.2019 ₺706.152 32.707
13.07.2018 ₺85.352 7.435
18.05.2018 ₺49.218 4.455
07.07.2017 ₺85.866 6.370
03.02.2017 ₺308.500 20.536
05.08.2016 ₺85.572 6.705
30.05.2014 ₺4.750.009 427.244
06.09.2013 ₺31.374 3.006
20.01.2012 ₺605.718 60.042
30.12.2011 ₺141.878 12.735
17.06.2011 ₺1.956.708 218.938
20.05.2011 ₺77.551 9.341
16.04.2010 ₺1.056.267 125.687
06.02.2009 ₺4.212.868 465.319
25.04.2008 ₺109.491 11.299
05.01.2007 ₺2.957.559 345.479
10.11.2006 ₺1.857.149 219.395
08.08.2003 ₺570.211 109.114
12.07.2002 - -

Diğer Filmleri