Elle Fanning

Elle Fanning

Doğum Tarihi

9 Nisan 1998

Yaş

23


Gelecek Filmler

The Nightingale Dram, Savaş, Tarihi

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

20 Ocak 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
18.10.2019 4.953.500 TL 248.989
30.08.2019 706.152 TL 32.707
13.07.2018 85.352 TL 7.435
18.05.2018 49.218 TL 4.455
07.07.2017 85.866 TL 6.370
03.02.2017 308.500 TL 20.536
05.08.2016 85.572 TL 6.705
30.05.2014 4.750.009 TL 427.244
06.09.2013 31.374 TL 3.006
20.01.2012 605.718 TL 60.042
30.12.2011 141.878 TL 12.735
17.06.2011 1.956.708 TL 218.938
20.05.2011 77.551 TL 9.341
16.04.2010 1.056.267 TL 125.687
06.02.2009 4.212.868 TL 465.319
25.04.2008 109.491 TL 11.299
05.01.2007 2.957.559 TL 345.479
10.11.2006 1.857.149 TL 219.395
08.08.2003 570.211 TL 109.114
12.07.2002 - -

Diğer Filmleri