Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (7-13 Şubat)

4.110 Gösterim
16 Şubat 2022 18:37
Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (7-13 Şubat)

Netflix, izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 (7-13 Şubat) listesini yayınladı. Geçen hafta Netflix Türkiye'de, televizyon kategorisinde All of Us Are Dead zirvedeki yerini korurken, en çok izlenen film globalde dili İngilizce olmayan filmler kategorisinde dördüncü sırada yer alan Aşk Taktikleri oldu.


Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. Buna göre, 7-13 Şubat haftasında Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde en çok izlenen dizi, globalde 113 milyon saat izlenerek liderliği elinde tutan Kore yapımı zombi dizisi All of us Are Dead (Jigeum Uri Hakgyoneun) olurken, onu basit bir aldatma hikâyesi gibi başlayıp her biri sırlarla dolu karakterlerin karmaşık ilişkilerini konu alan Meksika dizisi Dark Desire (Oscuro Deseo) takip etti. Globalde en çok izlenen İngilizce dizi olan Julia Garner'lı Inventing Anna sıralamada üçüncü basamakta yer aldı. Başrolünde Daveed Diggs'in yer aldığı Snowpiercer'ın 3. sezonunun, İspanyol dizisi Toy Boy'un ve Emmy ödüllü Brooklyn Nine-Nine'ın 7. sezonunun ilk kez yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Film kategorisinde ise, başrollerinde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın oynadığı yerli film Aşk Taktikleri (Love Tactics) zirvede yer aldı. Globalde yaklaşık 9 milyon saat izlenerek dili İngilizce olmayan filmler kategorisinde 4. sırada yer alarak büyük bir başarıya imza atan Aşk Taktikleri, aralarında Brezilya, Kolombiya, Paraguay, Avusturya, İtalya, İspanya, İsviçre, Mısır, Kenya, İsrail gibi ülkelerin bulunduğu 41 ülkenin en çok izlenen ilk 10 filminden biri oldu. Globalin lideri olan The Tinder Swindler (Tinder Avcısı) Netflix Türkiye'de bir önceki haftaya göre bir basamak yükselerek ikinci sırada kendisine yer buldu. Orijinal adı Das Privileg olan Alman yapımı The Privilege (Ayrıcalık), Amerikan romantik komedi filmi Tall Girl 2 ve Roman Polanski'nin 1999 yılı yapımı Johnny Depp'li filmi The Ninth Gate'in (9. Kapı) ilk kez yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.