Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (6-12 Aralık)

3.290 Gösterim
15 Aralık 2021 15:10
Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (6-12 Aralık)

Netflix, izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 (6-12 Aralık) listesini yayınladı. Geçen hafta Netflix Türkiye'de, The Unforgivable en çok izlenen film olurken, dizi kategorisinde La Casa de Papel'in 5. sezonu liderliğini sürdürdü.


Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. Buna göre; 6-12 Aralık haftasında Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde en çok izlenen dizi, globalde de 150 milyon saate yakın izlenerek açık ara farkla liderliği alan La Casa de Papel'in (Money Heist) 5. sezonu oldu. Geçtiğimiz hafta 4. sıradan listeye giriş yapan Lost in Space'in 3. sezonu, 2 basamak yükselirken onu 13 haftadır listeden düşmeyen Squid Game izledi. Yerli yapım Kulüp dizisinin ilk kez ilk 3 sıra dışında kalarak 6. olduğu ve Batman'le yollarını ayıran Dick Grayson yani Robin'in liderliğindeki bir grup sorunlu genç kahramanı merkeze alan Titans'ın 3. sezonunun ilk kez girdiği "Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Film kategorisinde, Sandra Bullock'un hayat verdiği, işlediği şiddet suçu nedeniyle aldığı hapis cezasını tamamlamasının ardından tahliye edilen Ruth Slater adlı bir kadının, topluma geri dönerken yaşadığı sorunları konu alan The Unforgivable zirvede yer aldı. Onu, Joaquin Phoenix'in başrolünde olduğu 2019 yılı yapımı Joker ile geçtiğimiz haftanın lideri Hababam Sınıfı Yaz Oyunları (The Chaos Class Goes to Cyprus: Summer Games) takip etti. Uyandıklarında karınlarını birbirine dikilmiş hâlde bulan iki yabancının, durumun sorumlusunu öğrenmesiyle yaşananları anlatan İspanyol filmi Dos'un (Two) ve Cem Gelinoğlu'nun başrol oynadığı Aykut Enişte'nin (Brother in Love) Aykut Enişte 2'nin vizyona girmesinin etkisiyle ilk kez yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.