Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (25 Nisan-1 Mayıs)

3.368 Gösterim
5 Mayıs 2022 16:10
Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (25 Nisan-1 Mayıs)

Netflix, izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 (25 Nisan-1 Mayıs) listesini yayınladı. Geçen hafta Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde Yakamoz S-245 liderliğini sürdürürken, 365 Days: This Day (365 Gün: Bugün) en çok izlenen film oldu.


Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. Buna göre, 25 Nisan-1 Mayıs haftasında Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde, bir önceki haftanın birincisi Yakamoz S-245 liderliğini sürdürdü. Globalde 13 milyon saat izlenmeyle dili İngilizce olmayan diziler listesinde beşinci sırada yer alan yapım, aralarında Almanya, Fransa, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Fas, Tayland'ın bulunduğu 21 farklı ülkenini Top 10 listesine girmeyi başardı. Onu, ölen karısının kalbi zengin bir adamın eşine nakledilen Simón'un organ mafyasından intikam için kolları sıvamasıyla yaşananları konu alan The Marked Heart (Pálpito) takip etti. Kolombiya yapımı The Marked Heart, 85 milyon saat izlenmeyle globalde en çok izlenen dizi olmayı başardı. Üçüncü sırada ise Yakamoz S-245'in aynı evrende geçmesinin etkisiyle Into The Night yer aldı. Orijinal adı Les 7 vies de Léa olan ve genç bir adama ait insan kalıntılarına rastlayan Lea'nın 30 yıl önce yaşanan bu ölümü engellemeye çalışırken sürekli farklı bedenlerde uyanmayasıyla yaşananları konu alan Fransız dizisi The 7 Lives of Lea'nın (Lea'nın 7 Yaşamı) beşinci sıradan giriş yaptığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Film kategorisinde ise, 78 milyon saat izlenmeyle globalin de lideri olan 365 Days: This Day (365 Gün: Bugün) zirvede yer aldı. Polonyalı yazar Blanka Lipinska'nın 365 Dni (365 Days) adlı erotik roman serisinin ikinci kitabından uyarlanan film, 93 ülkenin Top 10 listesine girmeyi başardı. Aynı roman serisinin ilk kitabından uyarlanan 2020 yılı yapımı 365 Days (365 Gün) de son sırada da olsa listede kendisine yer buldu. İkinci basamakta bir önceki haftanın lideri olan yerli film Seni Bulacam Oğlum! bulunurken, onu Tom Holland, Zendaya, Samuel L. Jackson'lı kadrosuyla Spider-Man: Far from Home (Örümcek-Adam: Evden Uzakta) ve gerçek olaylardan uyarlanan Güney Afrika yapımı Silverton Siege (Silverton Kuşatması) takip etti. Şair olma hayalleri kuran Ömer ile onun menajerliğine soyunan lise arkadaşı Ali'nin maceralarını konu edinen Şahane Hayaller ile Marilyn Monroe'nun ölümünün ardındaki gizemi araştıran The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes (Marilyn Monroe: Kasetlerdeki Sırlar) belgeselinin ilk kez yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.