Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (20-26 Aralık)

3.768 Gösterim
29 Aralık 2021 13:19
Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (20-26 Aralık)

Netflix, izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 (20-26 Aralık) listesini yayınladı. Geçen hafta Netflix Türkiye'de, en çok izlenen film Don't Look Up olurken, dizi kategorisinde The Witcher 2. sezonuyla liderliğini korudu.


Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. Buna göre; 20-26 Aralık haftasında Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde en çok izlenen dizi, globalde 168 milyon saat izlenerek 94 farklı ülkenin ilk 10 listesine giren The Witcher'ın 2. sezonu olurken, onu Lily Collins'in hayat verdiği Amerikalı bir genç kadının yeni işi için yerleştiği Paris'te yaşadıklarını konu alan Emily in Paris'in 22 Aralık'ta yayınlanmaya başlanan 2. sezonu takip etti. Toplamda 7 sezonu bulunan, Şikago'da bir hastanenin acil servisinde yaşananları anlatan Chicago Med'in ilk sezonunun, Güney Kore yapımı bilim kurgu dizisi The Silent Sea'nin ve Norveçli bir diplomatın kızının IŞİD tarafından kaçırılmasını konu alan The Girl from Oslo'nun ilk kez girdiği "Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Film kategorisinde, globalde 110 milyon saatten fazla izlenerek 94 ülkenin ilk 10 listesinde giren; Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence ve Meryl Streep'li kadrosuyla Don't Look Up Netflix Türkiye'de de en çok izlenen film oldu. Geçtiğimiz hafta 8. basamakta yer alan yerli film Sofra Sırları büyük bir sıçrama yaparak 2. sıraya yerleşirken, son iki haftanın lideri The Unforgivable bu hafta 5. sıraya kadar düştü. Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok ve The Matrix Resurrections'ın yakın tarihte sinemalarda gösterime girmelerinin rüzgârıyla; Örümcek-Adam: Eve Dönüş, İnanılmaz Örümcek-Adam, İnanılmaz Örümcek-Adam 2  ve Matrix'in kendilerine yer buldukları "Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.