Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (17-23 Ocak)

3.474 Gösterim
26 Ocak 2022 13:00
Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (17-23 Ocak)

Netflix, izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 (17-23 Ocak) listesini yayınladı. Geçen hafta Netflix Türkiye'de; televizyon kategorisinde Archive 81, film kategorisinde ise Babamın Kemanı en çok izlenen yapımlar oldu.


Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. Buna göre, 17-23 Ocak haftasında Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde en çok izlenen dizi, globalde 2. sırada yer alan, kayıp bir film yapımcısının zarar görmüş kasetlerini onarma işini üstlenen Dan Turner adlı arşivcinin kasetleri izledikçe gizemli olayların içine çekilmesini konu edinen Archive 81 oldu. Toplam 77 milyon saat izlenmeyle globalde ilk sırada yer alan ve 70 ülkenin Top 10 listesine giren Ozark ise Netflix Türkiye'de geçtiğimiz hafta en çok izlenen diziler arasına giremedi. Kulüp, The Witcher ve Vikings bir önceki hafta olduğu gibi ilk beşte yer alırken, onları listedeki 15. haftasında kendisine 6. sırada yer bulan La Casa de Papel'in 5. kısmı takip etti. Ricky Gervais'in final yapan dizisi After Life ile reality şov Too Hot to Handle'ın 3. sezonlarının ilk kez girdiği "Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 

Film kategorisinde ise; 3 milyon 170 bin saat izlenmeyle globalde dili İngilizce olmayan filmler kategorisinde 4. sıraya yerleşen, başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Belçim Bilgin ve Gülizar Nisa Uray'ın yer aldığı Babamın Kemanı (My Father's Violin) zirveye oturdu. Onu 42 milyon saatten fazla izlenmeyle globalin lideri olan The Royal Treatment (Prensin Düğünü) takip ederken, Brazen (Pervasız) , Don't Look Up ve Red Notice sırasıyla üçüncü, dördüncü ve beşinci basamaklarda yer aldı. 1938'de Münih Konferası'nda rakip hükümetler için çalışan iki eski arkadaşın kendilerini tehlikenin tam ortasında bulmasıyla yaşananları anlatan Munich – The Edge of War (Savaş Yaklaşıyor) ve İrlanda'nın ünlü dans gösterisinden esinlenilen çocuk filmi Riverdance: The Animated Adventure'ın (Riverdance: Animasyon Macera) ilk kez yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.