Engin Altan Düzyatan

Engin Altan Düzyatan

Doğum Tarihi

26 Temmuz 1979

Yaş

42


Kişi Biyografisi

26 Temmuz 1979'da İzmir'de doğan Engin Altan Düzyatan, 1996 yılında 9 Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümüne girmiştir.

2001 yılında İstanbul'a gelen sanatçı, Kenter ve DOT Tiyatrosunda görev almıştır.

Çeşitli televizyon dizilerinin yanı sıra Cennet, Romantik Komedi, Bir Avuç Deniz, New York'ta 5 Minare, Anadolu Kartalları, Bu İşte Bir Yalnızlık Var gibi bir çok yapımda yer almıştır. 2012 yılında Los Angeles Movie Awards'da Bir Avuç Deniz filmindeki performansı ile "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazanmıştır.

daha fazla göster

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
10.06.2016 ₺36.080 3.417
13.12.2013 ₺2.498.523 252.560
01.11.2013 ₺5.050 483
28.10.2011 ₺10.329.587 1.195.129
11.03.2011 ₺895.091 101.557
05.11.2010 ₺31.645.541 3.474.495
05.02.2010 ₺6.103.697 666.238
06.11.2009 ₺67.649 7.654