Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (16-22 Mayıs)

3.423 Gösterim
25 Mayıs 2022 15:15
Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (16-22 Mayıs)

Netflix, izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 (16-22 Mayıs) listesini yayınladı. Geçen hafta Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde Erşan Kuneri liderliğini korurken, en çok izlenen film 2020 yapımı Av (The Hunt) oldu.


Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. Buna göre, 16-22 Mayıs haftasında Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde, Cem Yılmaz'ın yazıp yönettiği Erşan Kuneri (The Life and Movies of Erşan Kuneri) liderliğini korurken, onu bir önceki haftada olduğu gibi İspanyol dizisi Cennete Hoş Geldiniz (Welcome to Eden) takip etti. 108 milyon saat izlenmeyle globalde zirvede yer alan Güneşin Karanlığında (The Lincoln Lawyer) Netflix Türkiye listesinde kendisine ancak üçüncü sırada yer bulabildi. Orijinal adı ¿Quién Mató a Sara? olan Meksika yapımı Who Killed Sara?'nın 1. ve 3. sezonlarının, Love, Death & Robots'ın 3. sezonunun ve Patron Bebek: Beşiğe Dönüş (The Boss Baby: Back in the Crib)'ün 1. sezonunun ilk kez yer yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Film kategorisinde ise, oyuncu kadrosunda Betty Gilpin ve Hilary Swank'in yer aldığı 2020 yılı yapımı Amerikan korku gerilim filmi Av (The Hunt) zirvede yer alırken, onu önceki iki haftanın lideri Aykut Enişte 2 takip etti. 62 milyon saat izlenmeyle globalde en çok izlenen film olan Senior Year, Netflix Türkiye listesinde 3. basamakta kaldı. 2022 yılı yapımı romantik komedi Kusursuz Uyum (A Perfect Pairing), orijinal adı Chyornaya Molniya olan Rus yapımı Kara Şimşek (Black Lightning), babasından kalan mirası satmak için Toskana'ya giden Danimarkalı bir şefin burada hayata ve aşka bakışını değiştiren bir kadınla tanışması sonrasında yaşananları konu alan Toskana (Toscana) ve kadrosunda Barış Falay, Saygın Soysal, Melis Birkan, Serdar Orçin, Nur Sürer gibi oyuncuları bulunduran Sen Ben Lenin (You Me Lenin)'in ilk kez yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.