Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (13-19 Haziran)

10.256 Gösterim
22 Haziran 2022 14:12
Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (13-19 Haziran)

Netflix, izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 (13-19 Haziran) listesini yayınladı. Geçen hafta Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde Kuş Uçuşu liderliğini korurken, en çok izlenen film ise Tenet oldu.


Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. Buna göre, 13-19 Haziran haftasında Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde; başrollerinde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Kuş Uçuşu (As the Crow Flies) liderliğini korudu. Globalde 7 milyon saatten fazla izlenen yapım dili İngilizce olmayan diziler listesinde dokuzuncu oldu. Birce Akalay'ın başrolü üstlendiği bir diğer yapım olan Mezarlık (Graveyard) listeye ikinci sıradan giriş yaparken, onu Stranger Things'in 4. sezonu ve Erşan Kuneri (The Life and Movies of Erşan Kuneri) takip etti. Gizlice kaydedilmiş seks videosu kamuoyuna sızdırılınca kariyeri tehlikeye giren bir politikacının yaşadıklarını konu alan İspanyol dizisi Intimacy'nin ilk kez yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Film kategorisinde ise, John David Washington'ın başrolünde yer aldığı Christopher Nolan filmi Tenet zirvede yer aldı. Onu, globalde 57 milyon saat izlenerek 90 farklı ülkenin Top 10 listesine girmeyi başaran ve haftanın en çok izlenen yapımı olan Hustle takip etti. George Saunders'ın Escape from Spiderhead adlı distopik hikâyesinden uyarlanan, başrollerini Chris Hemsworth, Miles Teller ve Jurnee Smollett'in üstlendiği 2022 yılı yapımı Spiderhead, orijinal adı La Ira de Dios olan Arjantin yapımı The Wrath of God (Tanrının Gazabı) ve 2020 yılı yapımı Amerikan korku gerilim filmi Spell (Büyü)'in ilk kez yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.