Netflix'ten The Watcher ve Monster'ın yeni sezonları için onay geldi

3.606 Gösterim
8 Kasım 2022 14:07
Netflix'ten The Watcher ve Monster'ın yeni sezonları için onay geldi

Son dönemin en çok ses getiren Netflix dizilerinden The Watcher mevcut hikâyesine devam edecek 2. sezonu için, Dahmer'dan sonra antoloji dizisi olarak devam edecek Monster ise yeni konulara odaklanacak 2. ve 3. sezonları için onay aldı.


Netflix, Ryan Murphy ile Ian Brennan'ın yaratıcılığını yaptığı iki popüler dizisi The Watcher ve Monster'ın yeni bölümlerine yeşil ışık yaktı. Yayın devi, New Jersey'deki bir eve taşındıktan sonra isimsiz bir kişiden tehdit mektupları alan evli bir çiftin yaşadıklarını anlatan The Watcher'ın (Gözcü) 2. sezonuna onay verirken, DAHMER: Monster - The Jeffrey Dahmer Story (Dahmer -Canavar: Jeffrey Dahmer'in Hikayesi) adını taşıyan ilk sezonda seri katil Jeffrey Dahmer'ı merkezine alan Monster'ın yeni katillere odaklanıp antoloji dizisi olarak en az iki sezon daha yoluna devam edeceğini duyurdu.

 

Gerçek bir hikâyeye dayanan The Watcher'ın ilk sezon oyuncu kadrosunda Naomi Watts, Bobby Cannavale, Jennifer Coolidge, Mia Farrow, Margo Martindale, Terry Kinney, Joe Mantello ve Richard Kind gibi isimler yer almış ve 13 Ekim'de yayına başlayan yapım, iki hafta üst üste platformun en çok izlenen dizisi olmuştu.

Evan Peters'ın Dahmer'ı canlandırdığı Monster'da ise Richard Jenkins, Molly Ringwald, Michael Learned ve Niecy Nash gibi isimler rol almış ve 21 Eylül'de prömiyer yapan dizi, üç hafta üst üste platformun en çok izlenen dizisi olmuştu. Gerçek hayattan aldığı hikâyesini rahatsız edici şekilde işlediği için hem izleyicilerden hem de katilin kurbanlarının ailelerinden sert eleştiriler alan dizi, ilk 28 gündeki 856,2 milyon saatlik izlenmesiyle tüm zamanlarda Netflix'in en popüler ikinci İngilizce televizyon programı olmuştu.

 

Yapılan açıklamada, Monster'ın gelecek bölümlerinin, toplumu derinden etkileyen başka canavar figürlerin hikâyelerini takip edeceği belirtilirken, iki dizinin de yeni sezonlarının prömiyer tarihleriyle ilgili bilgi verilmedi.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.