Netflix, Scott Pilgrim'i anime dizisi olarak uyarlayacak

1.731 Gösterim
10 Ocak 2022 14:36
Netflix, Scott Pilgrim'i anime dizisi olarak uyarlayacak

Netflix, daha önce film ve oyun versiyonları yayınlanan kült çizgi roman serisi Scott Pilgrim'in anime uyarlaması üstünde çalışıyor. 


Netflix, Kanadalı yazar Bryan Lee O'Malley tarafından yazılıp çizilen ve 2004-2010 yılları arasında 6 bölüm olarak basılan çizgi roman serisi Scott Pilgrim'in anime uyarlaması üstünde çalışıyor. Toronto'da yaşayan ve arkadaşlarıyla oluşturduğu Sex Bob-omb adlı başarısız grupta bas gitar çalan 20'li yaşlardaki Scott Pilgrim'in, âşık olduğu Ramona Flowers adındaki Amerikalı bir kızın yedi kötü eski sevgilisini alt etmek zorunda kalmasıyla giriştiği mücadeleyi konu edinen çizgi roman, 2010 yılında Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Chris Evans, Kieran Culkin gibi isimlerin rol aldığı Scott Pilgrim vs. the World filmiyle Edgar Wright'ın yönetmenliğinde beyazperdeye aktarılmış ve yine aynı tarihte Scott Pilgrim vs. the World: The Game adıyla video oyunu olarak sevenleriyle buluşmuştu.

Henüz geliştirme aşamasında olan anime projesinin başında, milyonlarca kopya satan çizgi roman serisinin yaratıcısı Bryan Lee O'Malley bulunurken, seriyi beyaz perdeye uyarlayan yönetmen Edgar Wright'ın da yönetici yapımcı olarak görev alması bekleniyor. The Umbrella Academy ve Chucky'nin arkasındaki ekip tarafından geliştirilecek serinin yayın tarihiyle ilgili henüz net bir bilgi bulunmuyor. 
 

Kaynak: THR

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.