Netflix dizisi Sıcak Kafa'nın yayın tarihi belli oldu

7.964 Gösterim
20 Ekim 2022 14:19
Netflix dizisi Sıcak Kafa'nın yayın tarihi belli oldu

Afşin Kum'un aynı adlı romanından uyarlanan Netflix dizisi Sıcak Kafa'dan teaser yayınlandı. Osman Sonat'ın başrolü üstlendiği sekiz bölümlük dizi, 2 Aralık'tan itibaren ekranlarda olacak.


Afşin Kum'un aynı adlı romanından uyarlanan, konuşma yoluyla zihinden zihine bulaşarak yayılan abuklama adı verilen bir delilik salgınının alt üst ettiği dünyada geçen ve vaktiyle bu amansız hastalık üzerinde çalışmış olan Murat Siyavuş adlı bir dilbilimciyi merkezine alan bilim kurgu dizisi Sıcak Kafa'nın tarih duyurusu yayınlanan teaserla yapıldı. Sekiz bölümden oluşacak dizi, 2 Aralık'tan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak.

 

Mert Baykal'ın yaratıcılığını yaptığı dizide Osman Sonat, hastalığa bağışıklık kazanıp acımasız bir kurumun hedefi hâline gelen dil bilimci Murat Siyavuş karakterine hayat verirken kadroda ayrıca Şevket Çoruh, Hazal Subaşı, Tilbe Saran, Kubilay Tunçer, Özgür Emre Yıldırım, Gonca Vuslateri, Hakan Gerçek, Erdem Akakçe, Barış Yıldız, Arda Anarat, Furkan Kalabalık, Şebnem Hassanisoughi ve Cüneyt Uzunlar gibi isimler yer alıyor.

 

2 Aralık'tan itibaren Netflix ekranlarında yerini alacak olan Sıcak Kafa dizisinden yayınlanan teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.