Netflix dizisi Sıcak Kafa'dan fragman yayınlandı

2.277 Gösterim
7 Kasım 2022 11:59
Netflix dizisi Sıcak Kafa'dan fragman yayınlandı

Osman Sonant, Hazal Subaşı, Şevket Çoruh, Tilbe Saran ve Gonca Vuslateri gibi isimlerin rol aldığı Netflix dizisi Sıcak Kafa'dan fragman yayınlandı. Sekiz bölümlük dizi, 2 Aralık'tan itibaren ekranlarda olacak. 


Konuşmayla bulaşan ve “abuklama” adı verilen bir tür delilik salgınının alt üst ettiği dünyada, bu hastalıktan gizemli bir şekilde kurtulmuş tek kişi olan dilbilimci Murat Siyavuş'u merkezine alan Netflix dizisi Sıcak Kafa'dan fragman yayınlandı. Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan dizi, sekiz bölümden oluşacak ve 2 Aralık'tan itibaren ekranlarda olacak.

 

Globalde Hot Skull adını taşıyacak olan dizide; Osman Sonant, Hazal Subaşı, Şevket Çoruh ve Şebnem Hassanisoughi sırasıyla Murat Siyavuş, Şule, Anton ve Canan karakterlerine hayat verirken, kadroda ayrıca Tilbe Saran, Kubilay Tunçer, Özgür Emre Yıldırım, Gonca Vuslateri, Hakan Gerçek, Erdem Akakçe, Barış Yıldız, Arda Anarat, Furkan Kalabalık ve Cüneyt Uzunlar gibi isimler yer alıyor. Mert Baykal’ın yaratıcılığında ekrana gelen distopik macera türündeki dizinin yapımcılığını ise Teşkilat, Aldatmak, Maraşlı, Bir Zamanlar Çukurova ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilere imza atan TIMS&B Productions üstleniyor. 

 

2 Aralık'ta Netflix'te izleyiciyle buluşacak olan Sıcak Kafa dizisinden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.