2019'un övgülere mazhar olan yapımlarından Knives Out'ın devam filmi geliyor

3.554 Gösterim
7 Ocak 2020 09:05
2019'un övgülere mazhar olan yapımlarından Knives Out'ın devam filmi geliyor

Rian Johnson, geçtiğimiz yılın öne çıkan yapımlarından Bıçaklar Çekildi (Knives Out)'nin devam filmi için hazırlıklara başladığını belirtti.


Yakın dönemdeki yüksek kalibre polisiye yapım eksikliğine merhem olan Bıçaklar Çekildi (Knives Out), hem eleştirel başarıya ulaştı hem de ABD'de $130 milyonun üzerinde hasılat elde ederek geçen yılın en çok gişe elde eden ikinci özgün filmi oldu. Filmin dünya genelinde de $250 milyon hasılatı geride bıraktığı günlerde, yönetmen Rian Johnson The Hollywood Reporter'a verdiği mülakatta olası bir devam filmi üzerine hazırlıklara başladığını, devam hikâyesinin Knives Out'ın Daniel Craig tarafından canlandırılan ünlü dedektifi Benoit Blanc etrafında şekillenen bir öykü olacağını belirtti. Her ne kadar yapımcı Lionsgate tarafından resmi bir açıklama henüz yapılmasa da, filmin yakaladığı eleştirel ve ticari başarı, bu tarz bir duyurunun yakın zamanda gelebileceğine işaret ediyor.

 

Geniş fakat birbirleriyle hiç de iyi geçinemeyen bir aileyi çekip çeviren, yazdığı çok satan polisiye kitaplarla varlık içinde bir hayat süren Harlan Thrombey'nin ölümü sonrası, her biri ayrı gizemler taşıyan aile üyelerini sorguya çeken iki dedektifin soruşturmasını anlatan Knives Out, 10 Ocak'tan itibaren ülkemizde seyirciyle buluşuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.