Nejat İşler ve Yiğit Özşener'li Kaybedenler Kulübü'nün devam filmi geliyor

7.608 Gösterim
24 Ağustos 2017 13:28
Nejat İşler ve Yiğit Özşener'li Kaybedenler Kulübü'nün devam filmi geliyor

Nejat İşler ve Yiğit Özşener'in başrollerini canlandırdığı Kaybedenler Kulübü'nün devam filmi geliyor. Filmin çekim çalışmaları ekim ayında başlayacak. 


2011 yılında vizyona giren ve 485 bin 580 seyirci tarafından izlenen Kaybedenler Kulübü'nün devam filmi, Nejat İşler ve Yiğit Özşener'i yeniden buluşturuyor. Yine başrolü paylaşacak olan ikili, ilk filmde Kaan ve Mete karakterleriyle iki yakın arkadaşı canlandırmıştı. Hikayede Kaan yayınevi sahibiydi, Mete ise plak biriktiren, ince zevkleri olan bir bar işletmecisiydi. İkilinin aralarındaki doğal sohbetlerinin yayınlandığı bir radyo programını anlatan filmin devam hikâyesi, Kaybedenler Kulübü Yolda ismiyle karşımıza çıkacak.

 

Medya Tava'dan Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kaybedenler Kulubü Yolda'nın yönetmenliği Mehmet Ada Öztekin'e ait olacak. Nejat İşler ve Mehmet Ada Öztekin geçtiğimiz sezon Bodrum Masalı dizisinde beraber çalışmışlardı. Ayrıca ikili, 22 Aralık'ta vizyona girecek olan Martıların Efendisi filminde de birlikte çalıştı. Kaybedenler Kulübü'nün ilk filminde ise yönetmenlik koltuğunda Tolga Örnek oturuyordu. 

Çekimleri ekim ayının ilk haftasında başlayacak olan filmde Kaan (Nejat İşler) ve Mete (Yiğit Özşener) kafalarına estiği gibi seyahat edecek ve yeni maceralarla izleycinin karşısına çıkacaklar.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.