Nebula karakterine hayat veren Karen Gillan, Marvel Sinematik Evreni'nde bir filmi yönetmek istiyor

3.761 Gösterim
29 Nisan 2019 11:51
Nebula karakterine hayat veren Karen Gillan, Marvel Sinematik Evreni'nde bir filmi yönetmek istiyor

Hayat verdiği Nebula karakteriyle Avengers: Endgame'in kritik isimlerinden biri olarak seyirci karşısına çıkan Karen Gillan, bir Marvel Sinematik Evreni filminin yönetmen koltuğuna oturmak istediğini açıkladı.


 Yılın en merakla beklenen yapımlarının başında gelen Avengers: Endgame'in vizyonla buluşmasının akabinde Marvel Sinematik Evreni'nin kahramanları evrendeki kendi geleceklerine dair düşüncelerini aktarmaya devam ediyor. 2014 yapımlı Guardians of the Galaxy filmindeki Nebula karakteriyle MCU'ya giriş yapan Karen Gillan, Endgame'deki kritik rolü sonrasında evrende yapmak istedikleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Variety'de yer alan habere göre; Captain Marvel'ı sinemada izlerken ağladığını ve insanların filme karşı verdikleri iyi reaksiyonun kendisini çok mutlu ettiğini; Scarlett Johansson'un hayat verdiği Black Widow karakterinin solo filmi için oldukça heyecanlı olduğunu ve bu film için geç bile kalınmış olduğunu dile getiren Gillan, kendisinin hayalinin de bir Marvel Sinematik Evreni filmi yönetmek olduğunu açıkladı.

 

Bu isteğini MCU'nun başındaki isim Kevin Feige'yle bu yönetmenlik deneyiminin ne zaman olabileceğine dair konuşan ve hâlâ beklemeye devam ettiğinden bahseden Karen Gillan, yönetmen koltuğunda oturmak istediği film için ise o filmi yapabilecek en iyi kişi olduğunu hissettiğinde söz konusu filmi çekebileceğini yani herhangi bir film için bu sorumluluğu üstlenemeyeceğini de belirtti.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.