Karen Gillan

Karen Gillan

Doğum Tarihi

28 Kasım 1987

Yaş

33


Gelecek Filmler

Barut Kokteyli Aksiyon, Gerilim, Macera

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

20 Ağustos 2021
Guardians of the Galaxy Vol.3 Aksiyon, Komedi, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

5 Mayıs 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
21.02.2020 281.145 TL 13.264
13.12.2019 6.164.298 TL 308.114
25.04.2019 44.824.606 TL 2.480.284
27.04.2018 27.311.663 TL 1.909.967
29.12.2017 4.332.551 TL 313.443
28.04.2017 5.367.216 TL 385.357
28.04.2017 740.258 TL 50.538
01.08.2014 4.142.744 TL 346.390
04.07.2014 560.650 TL 54.324