Karen Gillan

Karen Gillan

Doğum Tarihi

28 Kasım 1987

Yaş

34


Gelecek Filmler

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

8 Temmuz 2022
Guardians of the Galaxy Vol.3 Aksiyon, Komedi, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

28 Nisan 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
20.08.2021 ₺19.433 781
21.02.2020 ₺281.145 13.264
13.12.2019 ₺6.164.298 308.114
25.04.2019 ₺44.824.606 2.480.284
27.04.2018 ₺27.311.663 1.909.967
29.12.2017 ₺4.332.551 313.443
28.04.2017 ₺5.367.216 385.357
28.04.2017 ₺740.258 50.538
01.08.2014 ₺4.142.744 346.390
04.07.2014 ₺560.650 54.324

Diğer Filmleri