Natalie Portman ve Julianne Moore'lu May December filminden fragman yayınlandı

1.885 Gösterim
27 Eylül 2023 16:38
Natalie Portman ve Julianne Moore'lu May December filminden fragman yayınlandı

Cannes Film Festivali'nde prömiyeri gerçekleştirilen, Natalie Portman ile Julianne Moore'un başrollerini paylaştığı May December'dan fragman yayınlandı.


Safe, Far From Heaven, I'm not There, Carol gibi filmlere imza atan Todd Haynes'ın yeni filmi May December'dan fragman yayınlandı.

 

Film, 12 yaşındaki öğrencisiyle birlikte olmasından ötürü reşit olmayan birine cinsel istismar suçundan hapse giren öğretmen Mary Kay Letourneau'nün hikâyesinden uyarlandı. 15 yaşına gelene kadar öğrencisi Vili Fualaau'dan iki çocuk sahibi olan Mary Kay Letourneau, iki kere hapis yattıktan 2005 yılında Vili Fualaau ile evlenmiş, çift 2019'a kadar evli kalmıştı. Letourneau, 2020 yılında hayatını kaybetmişti.

 

May December'da, öğrencisiyle birlikteliğinin üzerinden yaklaşık 20 yıl sonra hayatı filme çevrilecek olan Gracie Atherton-Yoo'nun, filmde kendisini canlandıracak olan oyuncu Elizabeth Berry ile birlikte geçirdiği zaman konu ediliyor. Mary Kay Letourneau'den uyarlanan Gracie Atherton-Yoo karakterine Julianne Moore hayat verirken, onu canlandıracak Hollywood oyuncusu Elizabeth Berry'yi Natalie Portman canlandırıyor.

 

Dünya genelinde 1 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak olan filmin Netflix Türkiye'de ise yer alması beklenmiyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.