Narcos: Mexico'nun üçüncü sezonundan fragman yayınlandı

3.675 Gösterim
14 Ekim 2021 13:43
Narcos: Mexico'nun üçüncü sezonundan fragman yayınlandı

Netflix, Narcos: Mexico'nun final sezonu olacak üçüncü sezonundan fragman yayınladı. Dizi, 5 Kasım'da izleyiciyle buluşacak.


Meksika'daki yasa dışı uyuşturucu ticaretini merkezine alan dizi, uyuşturucu savaşının doğup büyüyüşünü Guadalajara Karteli üzerinden anlatıyor. Kolombiya kartellerinin anlatıldığı Narcos'un tüm dünyada ulaştığı başarının ardından yaratıcıları Carlo Bernard, Chris Brancato ve Doug Miro dizinin Meksika versiyonunu yapmaya karar vermişti. 2018'de yayınlanmaya başlanan dizinin ikinci sezonu ise geçtiğimiz yıl gösterime girmişti. Dizinin 5 Kasım'da yayınlanacak final sezonu uyuşturucu ticaretinin hızla küreselleştiği 90'lı yıllarda geçecek. El Padrino olarak tanınan uyuşturucu baronu Miguel Angel Felix Gallardo'nun suç imparatorluğunun parçalanmasıyla oluşan kaosu fırsata çevirmek isteyen kartellerin bu boşluğu doldurma mücadelesi bu sezonun konusu olacak. 

 

Narcos: Mexico final sezonunda Scoot McNairy, Jose Maria Yazpik, Luis Gerardo Mendez, Alberto Guerra, Luisa Rubino, Alfonso Dosal, Mayra Hermosillo, Matt Letscher, Mabuel Masalva, Alejandro Edda, Gorka Lasaosa gibi oyuncular kadroyu oluştururken ilk iki sezonun yıldızı Diego Luna bu sezonda yer almayacak. Porto Rikolu ünlü rapçi Bad Bunny dizide konuk oyuncu olarak bulunacak. Diğer sezonlar gibi 10 bölümden oluşacak üçüncü sezonun, yaşanacak şiddetli çatışmaların ön plana çıkarıldığı fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.