Mythic Quest'in yeni sezonlarının onayı Antony Hopkins'li videoyla duyuruldu

1.559 Gösterim
22 Ekim 2021 13:29
Mythic Quest'in yeni sezonlarının onayı Antony Hopkins'li videoyla duyuruldu

Apple TV+, orijinal dizisi Mythic Quest'in üçüncü ve dördüncü sezonlarının olacağını Anthony Hopkins ve Jason Sudeikis'in yer aldığı bir videoyla açıkladı.


It's Always Sunny in Philadelphia'nın yıldızları Charlie Day ve Rob McElhenney'in yaratıcılığını yaptığı, tüm zamanların en çok oynanan multiplayer oyunu Mythic Quest'i geliştiren şirkette yaşanan komik olayları anlatan yapımın en az iki sezon daha devam edeceği, dizinin ikinci sezonunda konuk oyuncu olarak bulunan Anthony Hopkins'in yer aldığı bir videoyla duyuruldu. Videoda Oscar ödüllü aktöre dizinin başrolünde oynayan Rob McElhenney ve Ted Lasso'daki rolüyle yıldızı tekrar parlayan Jason Sudeikis eşlik ediyor.

 

İkinci sezonu geçtiğimiz haziran ayında final yapan dizide, şirket yöneticisi Ian Grimm'i Rob McElhenney, game tester olan Dana ve Rachel'ı Imani Hakim ve Ashly Burch, yönetici yapımcı David Brittlesbee'yi David Hornsby, onun eski asistanı Jo'yu Jesse Ennis, başmühendis Poppy Li'yi Charlotte Nicado, başyazar C.W. Longbottom'ı F. Murray Abraham canlandırırken, Anthony Hopkins, Snoop Dogg, Jake Johnson, Cristin Milioti, Josh Brener, Michael Cassidy ve William Hurt konuk oyuncu olarak yer almıştı.

 

Twitter'da paylaşılan videoda verilen bilgiye göre dizinin üçüncü sezonu, Ted Lasso'nun ikinci sezonundan sonra üçüncü sezonundan önce 2022'de yayında olacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.