Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ları Vahide Perçin ve Meryam Uzerli, Şakir Paşa Hanedanı dizisinde bir araya geliyor

16.694 Gösterim
24 Eylül 2024 13:20
Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ları Vahide Perçin ve Meryam Uzerli, Şakir Paşa Hanedanı dizisinde bir araya geliyor

Vahide Perçin ve Meryem Uzerli'yi bir araya getiren Şakir Paşa Hanedanı dizisinin hazırlıkları başladı. Senaryosunu Hande Altaylı'nın kaleme aldığı dizi, aralarında Halikarnas Balıkçısı adıyla Bodrum’u bugünkü ününe kavuşturan Cevat Şakir Kabaağaçlı, modern resmin ustası Fahrelnisa Zeid, ilk Türk gravür sanatçısı Aliye Berger ve ilk Türk seramik sanatçısı Füreya Koral’ın da olduğu Şakir Paşa Ailesi'nin sıra dışı yaşamlarını konu ediniyor.


Türk televizyonlarının fenomen dizisi Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ları Vahide Perçin ve Meryem Uzerli'yi bir araya getiren Şakir Paşa Hanedanı dizisinin hazırlıkları başladı. Senaryosunu son olarak Kadın dizisine imza atan Hande Altaylı'nın kaleme aldığı dizi, aralarında Halikarnas Balıkçısı adıyla Bodrum’u bugünkü ününe kavuşturan Cevat Şakir Kabaağaçlı, modern resmin ustası Fahrelnisa Zeid, ilk Türk gravür sanatçısı Aliye Berger ve ilk Türk seramik sanatçısı Füreya Koral’ın da olduğu Şakir Paşa Ailesi'nin sıra dışı yaşamları ve ilişkilerini konu ediniyor.


Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği Şakir Paşa Hanedanı dizisinin yönetmen koltuğunda Bahadır Karataş oturuyor. Perçin ile Uzerli'yi bir araya getiren dizinin oyuncu kadrosunu Fırat Tanış, Devrim Yakut, Cem Yiğit Üzümoğlu, Denise Capezza, Nilsu Berfin Aktaş, Helin Kandemir ve Yağmur Başkurt oluşturuyor. Şakir Paşa Hanedanı dizisinin yakında Now TV'de yayınlanması planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.