Michael Mann, bir sonraki filminin Heat 2 olacağını doğruladı

1.439 Gösterim
11 Ekim 2023 11:58
Michael Mann, bir sonraki filminin Heat 2 olacağını doğruladı

Usta sinemacı Michael Mann, çekeceği sonraki filmin 1995 yapımı aksiyon klasiği Heat'in devam filmi olacağını onayladı. Yönetmen, son olarak Ferrari filminde birlikte çalıştığı Adam Driver'ın projede yer alabileceğinin sinyalini de verdi.


Robert De Niro, Al Pacino ve Val Kilmer'lı kadrosuyla dikkat çeken ve vizyona girdiği dönemde gişe başarısı da elde eden Büyük Hesaplaşma (Heat), yıllar içerisinde en büyük aksiyon klasiklerinden biri olarak akıllarda kaldı. 

 

Filmin yönetmeni Michael Mann, bu yıl içerisinde Meg Gardiner ile birlikte Heat 2 kitabını kaleme alarak aksiyon klasiğinin hikâyesinin devam ettirdi. 1995 yapımı aksiyon klasiğindeki karakterlerin hem geçmişine hem de geleceğine odaklanan kitap, edebiyat severler tarafından oldukça rağbet gördü. Kitabın yayımlanmasından bu yana akıllardaki sorulardan biri, Mann'in kaleme aldığı bu kitabı filme çevirip çevirmeyeceğiydi. Londra'da bir etkinliğe katılan yönetmen, bu konudaki sorulara cevap verdi.

 

Kitabın Ferrari filmini çektikleri sırada çıktığını ve iyi dönüşler aldığını belirten Michael Mann, çekmek istediği bir sonraki filmin de Heat 2 olduğunu doğruladı. Yönetmen ayrıca Adam Driver'ın, ilk filmde Robert De Niro'nun hayat verdiği Neil McCauley karakterinin gençliğine hayat verebileceğine dair söylentilere de cevap verdi. Ferrari filminde Driver ile hayli uyumlu bir şekilde çalıştıklarını söyleyen yönetmen, her ne kadar Driver'ın filmde olmasını isteyeceğini belirtse de henüz bu konuda en ufak bir gelişmenin olmadığını belirtti.

 

60 milyon dolarlık prodüksiyon bütçesiyle 1995 yılında gösterime giren Heat, dünya genelinde 187,4 milyon dolar hasılata erişmeyi başarmıştı.

Kaynak: Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.