Michael Keaton, Batgirl dizisinde Batman'e bir kez daha hayat verecek

2.431 Gösterim
23 Aralık 2021 14:17
Michael Keaton, Batgirl dizisinde Batman'e bir kez daha hayat verecek

Daha önce iki filmde hayat verdiği Kara Şövalye kostümünü önümüzdeki yıl gösterime girecek The Flash'te bir kez daha giyecek olan Michael Keaton, Batgirl dizisinde Batman'i canlandırmaya devam edecek.


Tim Burton imzalı 1989 yapımı Batman ve 1992 yapımı Batman Returns filmlerinde Kara Şövalye'ye hayat veren, önümüzdeki yıl gösterime girecek The Flash filminde Batman kostümüne bir kez daha girecek olan Michael Keaton'ın Batman mesaisi beklenenden uzun sürecek. 2022 yılı içerisinde HBO Max'te yayınlanması planlanan Batgirl dizisinde Michael Keaton'ın bir kez daha Batman'e hayat vereceği açıklandı. Ünlü oyuncunun hangi kapsamda Kara Şövalye olarak dizide yer alacağı ise henüz netleşmedi.

 

Komiser Gordon'ın kızı Barbara Gordon'ın Batgirl olarak odağında yer alacağı dizide, Batgirl'e son olarak In the Heights'ta yer alan Leslie Grace hayat verirken, Justice League'te Komiser Gordon'ı canlandıran J.K. Simmons rolüne geri dönüyor. Dizinin kötü karakteri Garfield Lynns'e ise Brendan Fraser hayat verecek.

 

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.