Michael B. Jordan'ın başrolünde yer aldığı Without Remorse filminden fragman yayınlandı

2.499 Gösterim
4 Mart 2021 11:45
Michael B. Jordan'ın başrolünde yer aldığı Without Remorse filminden fragman yayınlandı

Michael B. Jordan'ın başrolünde yer aldığı, Tom Clancy'nin aynı isimli romanından uyarlanan aksiyon filmi Without Remorse'dan fragman yayınlandı.


Casusluk ve askeri operasyonlar konusunda eşine az rastlanır detaylarla ördüğü romanlarıyla bilinen Tom Clancy'nin etkisi sadece edebiyatla sınırlı kalmadı. Eserleri, film ve dizilerden dev video oyun serilerine kadar birçok farklı alana uyarlanan Clancy'nin sevilen romanlarından Without Remorse'dan serbest bir şekilde uyarlanan aynı isimli film, seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Sicario serisini kaleme alan Taylor Sheridan ile Call of Duty: Modern Warfare 3 video oyununun yazarı Will Staples'ın senaryosuna imza attığı, Sicario: Day of the Soldado'nun yönetmeni Stefano Sollima'nın yönetmen koltuğunda oturduğu film, ABD Donanmasının özel birimi Navy SEAL'ın en efektif askerlerinden biri olan John Kelly'nin, hamile eşini öldürenleri bulmak için çıktığı intikam arayışında uluslararası bir komployu ifşa etmesini konu ediniyor. Michael B. Jordan, Jamie Bell, Guy Pearce, Jodi Turner-Smith gibi isimlerin yer aldığı, Clancy'nin sevilen karakterlerinden John Clark'ın orijin hikâyesi olan film, 30 Nisan'dan itibaren Amazon Prime Video'da seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.