Merakla beklenen It: Chapter 2'den ilk fragman yayınlandı

4.115 Gösterim
9 Mayıs 2019 19:07
Merakla beklenen It: Chapter 2'den ilk fragman yayınlandı

Son yıllarda korku türünün gişede en başarılı örneklerinden biri olan It'in devam filmi It: Chapter Two'nun yönetmen koltuğunda Andy Muschietti oturmaya devam ediyor.


Vahşet hikâyeleriyle tanınan Pennywise adındaki şeytan palyaçonun musallat olduğu bir grup çocuğun hikâyesini konu edinen, Stephen King'in aynı adlı romanından uyarlanan It'ın devam filmi It: Chapter Two, aradan geçen 27 yılın ardından gelen bir çağrıyla yeniden bir araya gelen Ezikler Kulubü üyelerinin devam eden hikâyesini anlatıyor. İlk filmde Jaeden Martel, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lilis, Chosen JacobsWyatt Oleff, Jack Dylan Grazer'in hayat verdiği Ezikler Kulubü'nün büyümüş halleri olarak seyirci karşısına Bill Hader, James McAvoy, Jessica Chastain, Jay Ryan, Andy Bean ve Isaiah Mustafa gibi isimler çıkıyor.

Bill Skarsgård'ın Pennywise'a hayat vermeye devam edeceği filmin senaryosu Gary Dauberman'ın kaleminden çıkarken; ilk filmde olduğu gibi yönetmenliği Andy Muschietti üstlenmeye devam ediyor. 06 Eylül 2019 tarihinde ülkemizde vizyona girecek olan merakla beklenen filmden yayınlanan ilk fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.