Mel Gibson, western klasiği The Wild Bunch'ın yeniden çevrimini yazıp yönetecek

2.455 Gösterim
25 Eylül 2018 12:05
Mel Gibson, western klasiği The Wild Bunch'ın yeniden çevrimini yazıp yönetecek

Mel Gibson, usta sinemacı Sam Peckinpah imzalı western klasiği The Wild Bunch'ın yeniden çevrimini yönetmeye hazırlanıyor.


Artık ihtiyarlanmakta olan ve değişen çağa ayak uydurmakta zorlanan bir grup haydutun kalkıştıkları son soygunu konu edinen ve çoğunlukla adı western başyapıtları arasında sayılan The Wild Bunch, bir süredir Warner Bros.'un yeniden sinemaya uyarlamak istediği yapımlar arasında yer alıyordu. Deadline'ın haberine göre stüdyo projeyi emanet edebileceği ismi bulmuşa benziyor.

Son olarak yönettiği Hacksaw Ridge ile En İyi Yönetmen kategorisinde Oscar adaylığı kazanan Mel Gibson, The Wild Bunch'ın yönetmen koltuğunda oturacak. Gibson'ın senaryosunu Bryan Bagby ile birlikte kaleme alacağı filmin hikâyesinin orijinaline sadık veya Wiliam Holden, Ernest Borgnine, Robert Ryan, Edmond O’Brien, Warren Oates, Jaime Sanchez, Ben Johnson gibi dönemin önemli oyuncularının yer aldığı orijinal film gibi bolca yıldız isimin bulunduğu bir oyuncu kadrosuna sahip olup olmayacağı henüz netlik kazanmış değil. Önümüzdeki dönemde Tommy Wirkola'nın yöneteceği War Pigs'te Colin Farrell ile başrolü paylaşmaya hazırlanan Gibson, ayrıca Mark Wahlberg'li 2. Dünya Savaşı hikâyesi Destroyer filmini hayata geçirmek için uğraş veriyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.