Mayor of Kingstown'ın 2. sezonundan teaser yayınlandı

3.234 Gösterim
2 Kasım 2022 15:04
Mayor of Kingstown'ın 2. sezonundan teaser yayınlandı

Taylor Sheridan'ın Jeremy Renner'lı dizisi Mayor of Kingstown'ın 2. sezonundan teaser yayınlandı. Yeni sezon , 15 Ocak 2023'ten itibaren Paramount+'ta ekrana gelecek. 


Yellowstone'un ortak yaratıcısı ve Akademi Ödülü adayı Taylor Sheridan'ın imzasını taşıyan suç-gerilim dizisi Mayor of Kingstown'ın 2. sezonundan teaser yayınlandı. Jeremy Renner'ın başrolünde yer aldığı dizinin yeni sezonu, ABD ve Kanada'da 15 Ocak, Birleşik Krallık ve Avustralya'da ise 16 Ocak'tan itibaren Paramount+ ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Platformun yayın yaptığı diğer ülkeler için yayın tarihleri daha sonra duyurulacak.

 

Geçtiğimiz yıl kasım ayında prömiyer yapan dizi, Paramount+'ın bugüne kadarki en büyük açılışını yapıp Yellowstone'dan sonra platformun en çok izlenen ikinci orijinal dizisi konumuna gelmişti. McLusky ailesinin Michigan'daki Kingstown kasabasına çeşitli yöntemlerle adaleti getirme çabasını konu alan dizi, Kingstown Hapishanesi'nde çıkan isyanla sona eren ilk sezonun hemen ardından 2. sezon onayı almıştı. 

 

Jeremy Renner'ın Mike McLusky karakterine hayat vererek başrolü üstlendiği Mayor of Kingstown'ın oyuncu kadrosunda dizinin ortak yaratıcılarından Hugh Dillon'ın yanı sıra Dianne Wiest, Taylor Handley, Emma Laird, Tobi Bamtefa, Derek Webster, Nishi Munshi, Hamish Allan-Headley ve Aidan Gillen gibi isimler yer alıyor.

 

15 Ocak 2023'ten itibaren ekranlarda olacak Mayor of Kingstown'ın 2. sezonundan yayınlanan teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.