Dianne Wiest

Dianne Wiest


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Dönüm Noktası 17 Nisan 2015
Mir Yapım 10.351 146.194
UIP 4.903 53.151
Can Yoldaşım 22 Haziran 2012
Medyavizyon 3.577 40.288
Mutluluğun Peşinde 22 Nisan 2011
M3 Film 30.914 313.690
Yolcular 2 Ocak 2009
Warner Bros. 64.056 601.510
Şamar Oğlanı 18 Ocak 2008
35 Milim 11.912 100.311
Chantier 7.816 75.233
Robotlar 25 Mart 2005
Özen Film 110.016 660.697
Benim Adım Sam 12 Temmuz 2002
New Films - -
Aşkın Büyüsü 2 Nisan 1999
Warner Bros. 197.437 250.231
UIP 82.868 107.091
Ortak 14 Şubat 1997
Pinema - -
Bullets Over Broadway 27 Eylül 1996
Film Pop - -
Küçük Adam 29 Mayıs 1992
Warner Bros. - -
Makas Eller 3 Mayıs 1991
Özen Film - -