Mary Elizabeth Winstead, Star Wars: Ahsoka dizisinin kadrosuna katıldı

1.404 Gösterim
24 Ocak 2022 14:21
Mary Elizabeth Winstead, Star Wars: Ahsoka dizisinin kadrosuna katıldı

Mary Elizabeth Winstead'in, The Mandalorian spin-off’u Ahsoka’nın kadrosunda yer alacağı duyuruldu.  Başrolünü Rosario Dawson'ın oynayacağı dizi, Disney+'ta ekranlara gelecek.


Son yıllarda yer aldığı Gemini Man ve Bird of Prey ile filmleriyle aksiyon türünde adından söz ettirmeye başlayan, geçtiğimiz yıl Netflix'in bir intikam hikâyesini anlatan aksiyon filmi Kate'te başrol oynayan Mary Elizabeth Winstead, Jedi savaşçısı Ahsoka Tano'nun maceralarına odaklanacak Star Wars dizisi Ahsoka'nın daha önce Rosario Dawson, Hayden Christensen, Natasha Liu Bordizzo ve Ivanna Sakhno'nun yer alacağı açıklanan kadrosuna katıldığı duyurulan yeni isim oldu. Kadrosu yavaş yavaş şekillenen dizi, Disney+'ta yayınlanacak.

 

Return of the Jedi'ın beş yıl sonrasında geçecek dizide, daha önce The Mandalorian'da Ahsoka Tano'ya hayat veren Rosario Dawson rolüne geri dönerek başrolü üstlenirken, Hayden Christensen birçok kez oynadığı Anakin Skywalker'ı, Natasha Liu Bordizzo ise Sabine Wren'i canlandıracak. Çekimleri bahar aylarında Kaliforniya'da başlayacak olan dizide, Mary Elizabeth Winstead ve Ukraynalı oyuncu Ivanna Sakhno'nun canlandıracakları karakterlerin ayrıntıları henüz açıklanmadı. Senaryosunu Star Wars: The Bad Batch, The Book of Boba Fett, The Mandalorian ve Star Wars: The Clone Wars'ın çeşitli bölümlerinde imzası olan Dave Filoni'nin yazdığı dizinin yapımcılığını Jon Favreau ve Kathleen Kennedy üstleniyor.

Kaynak: THR

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.