Marvel Sinematik Evreni'nin merakla beklenen filmi Eternals'tan fragman yayınlandı

3.335 Gösterim
19 Ağustos 2021 11:37
Marvel Sinematik Evreni'nin merakla beklenen filmi Eternals'tan fragman yayınlandı

Nomadland ile En İyi Yönetmen Oscar ödülüne layık görülen Chloé Zhao'nun yönettiği, Marvel Sinematik Evreni'nin merakla beklenen filmi Eternals'tan fragman yayınlandı.


Gerek yönetmen koltuğunda Chloé Zhao'nun oturmasından, gerekse Angelina Jolie, Salma Hayek, Gemma Chan, Richard Madden, Kit Harington, Kumail Nanjiani, Brian Tyree Henry, Barry Keoghan, Lauren Ridloff, Lia McHugh, Ma Dong-seok gibi isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosunun zenginliğinden, Marvel Sinematik Evreni'nin en merak edilen filmlerinden biri olan Eternals'tan fragman yayınlandı.

 

Dünya'ya geldikten sonra burada insanlığın gelişiminde katkıları olan, kadim ve olağanüstü güçlere sahip uzaylılar Eternalların, dünyaya gönderilme sebepleri olan Deviantlara karşı koyma mücadelesini bir kez daha gerçekleştirecekleri filmle ilgili herkesin aklında olan "Thanos evrenin yarısını yok ederken Eternallar neden müdahale etmedi?" sorusunun cevabını, fragmanda Kit Harington'ın canlandırdığı Dane Whitman (nam-ı diğer The Black Knight) karakterinin sorduğu bir soruyla alıyoruz. Fakat Eternallar ile ilgili kapsamlı bir bilgiyi ancak film 5 Kasım 2021'de gösterime girdiğinde alabileceğiz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.