Marvel'ın yeni dizileri She-Hulk & Moon Knight'ın çekimleri başlıyor

3.256 Gösterim
12 Mart 2021 11:00
Marvel'ın yeni dizileri She-Hulk & Moon Knight'ın çekimleri başlıyor

Marvel Stüdyolarının başkanı Kevin Fiege, verdiği bir röportajda Disney+'da yayınlanacak She-Hulk ve Moon Knight dizilerinin çekimlerine birkaç hafta içinde başlanacağını onayladı.


Emmy ve Altın Küre ödüllü oyuncu Tatiana Maslany’nin Jennifer Walter rolünü canlandıracağı She-Hulk dizisinin senaryosunu Rick and Morty’nin sevilen bölümü “Pickle Rick”i yazan Jessica Gao kaleme alacak. Brooklyn Nine-Nine ve It’s Always Sunny in Philadelphia gibi dizilerde yönetmenlik yapmış olan Kat Coiro ile Anu Valia ise dizinin yönetmen ekibinde olacak. Dizinin türü ise komedi olacak ve her bölüm yaklaşık yarım saat uzunluğunda olacak. Dizinin ilk sezonu ise 10 bölüm sürecek.

 

 

The Moon Knight’ı ise The Umbrella Academy ile gündeme gelen Jeremy Slater kaleme alacak ve yazmış olduğu bölümleri Mısırlı sinemacı Mohamed Diab, Justin Benson ve Aaron Moorhead ile gibi isimler yönetecek. Filmin başrolünü Altın Küre ödüllü Oscar Isaac canlandırken, dizinin kötü karakterine Ethan Hawke hayat verecek.

 

WandaVision’dan sonra MCU’nun ikinci dizisi olan The Falcon and the Winter Soldier 19 Mart’ta Disney+’da yayınlanacak ve COVID-19 yüzünden birçok kez ertelenen MCU projelerinden Loki 11 Haziran'da izleyiciyle buluşacak. Daha sonrasında ise Marvel stüdyolarının ilk animasyon dizisi What If…? yine Disney+ üzerinde yayınlanacak.

 

Kaynak: comingsoon

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.