Marvel'ın She-Hulk dizisinden fragman yayınlandı

16.854 Gösterim
25 Temmuz 2022 13:03
Marvel'ın She-Hulk dizisinden fragman yayınlandı

Marvel, aralarında Daredevil'ın da bulunduğu yeni dizilerinin yayın tarihlerini açıkladığı San Diego Comic Con 2022’de She-Hulk: Attorney at Law'ın yeni fragmanını yayınladı.


21-24 Temmuz arasında gerçekleştirilen San Diego Comic Con 2022’ye damgasını vuran Marvel Studios, Moon Knight ve Ms. Marvel'dan sonra bu yıl yayınlanacak üçüncü dizisi olan She-Hulk: Attorney at Law'dan yeni bir fragman yayınladı. Süper kahraman hikâyesiyle komedinin içi içe geçtiği dizi, 9 bölümlük ilk sezonuyla 17 Ağustos'tan itibaren Disney+ ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

 

Tatiana Maslany'nin Bruce Banner'ın kan nakli sonrası yeteneklerini aktardığı avukat kuzeni Jennifer Walters'a hayat vererek başrolü üstlendiği She-Hulk: Attorney at Law'ın kadrosunda Mark Ruffalo, Tim Roth, Benedict Wong, Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass ve Renée Elise Goldsberry gibi isimler yer alıyor.

Fragmanın son saniyelerinde sürpriz şekilde boy göstererek seyirciyi heyecanlandıran Daredevil'in Daredevil: Born Again adlı dizisinin de 2024'ün ilkbaharında ekranlarda olacağı açıklandı. Charlie Cox'ın rolüne geri döneceği dizinin ilk sezonu 18 bölümden oluşacak. 

 

Etkinlikte yayın tarihleri duyurulan diğer Marvel dizileri ise şöyle: Secret Invasion (2023 ilkbaharı), Echo (2023 Yazı), Loki - 2. sezon: (2023 Yazı), Ironheart (2023 Sonbaharı), Agatha: Coven of Chaos (2023-2024 Kışı)

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.