Marvel'ın merakla beklenen dizilerinden fragman yayınlandı

2.470 Gösterim
11 Aralık 2020 10:50
Marvel'ın merakla beklenen dizilerinden fragman yayınlandı

Marvel'ın Disney+'da yayınlanacak olan ve sevilen süper kahramanların başrolünde yer aldığı dizileri Loki, WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier ve What If...?'den fragman yayınlandı.


Disney, düzenlediği Disney Investor Day ile geleceğine dair yeni projeleri ve hâlihazırda üzerine çalışılan projelerle ilgili gelişmeleri açıkladı. Disney'nin, sinemadan sonra stream platformu Disney+'a da özel içerik sağlayabilmek adına önem verdiği Marvel Sinematik Evreni'nden karakterlerin yer aldığı merakla beklenen dizilerden yeni fragmanlar da etkinlik kapsamında paylaşıldı.

 

Elizabeth Olsen'in canlandırdığı Wanda Maximoff ve Paul Bettany'nin hayat verdiği Vision'ı, klasik bir sitcomun içerisinde gibi gördüğümüz fakat o dünya içerisinde çatırdamaların başlamasıyla olayların farklı bir yöne evrileceği WandaVision, 15 Ocak 2021'de Disney+'da yayınlanacak. Dizinin, doğrudan Doctor Strange in the Multiverse of Madness'ı etkileyen bir hikâyeye sahip olduğu, bu olayların ayrıca Spider-Man 3'yi de etkileyeceği belirtiliyor.

Disney+'da yayınlanacak ikinci MCU dizisi ise The Falcon and the Winter Soldier. Avengers: Endgame sonrası bayrağı Captain America'dan teslim alan Falcon ile Cap'in dostu Bucky Barnes, nam-ı diğer Winter Soldier'ın maceralarını izleyeceğimiz ise 19 Mart 2021'den itibaren Disney+'da yayınlanacak.

Yeni MCU dizileri arasında en merak edileni kuşkusuz, sevilen kötüden sevilen anti-kahramana dönüşen Loki'yi merkezine alan yapım desek yanlış olmaz. Tom Hiddleston'ın karakterine geri döndüğü dizi, Loki'nin Endgame sonrası farklı bir zaman diliminde yaşadıklarını anlatıyor. Hiddleston'a Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Richard E. Grant gibi isimlerin eşlik ettiği dizi, Mayıs 2021'de Disney+'da yayınlanacak.

Marvel Sinematik Evreni içerisinde vuku bulan bazı kritik olayların farklı şekilde geliştiği alternatif evrenleri bir araya getiren animasyon dizisi What If...?'in de 2021 yazında Disney+'da yayınlanması bekleniyor. Hayley Atwell, Josh Brolin, Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Jeremy Renner gibi birçok Marvel yıldızının yer alacağı diziden yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.